Jei! Ylsin viime kuussa 100% talon asettamaan tavoitteeseeni ja yhdeltä osin reilusti ylikin. Kaiken lisäksi komeilin kirkkaassa johdossa molemmilla osastoilla myynneissä.  Tämän kuluvan kuukauden tavoitteet on nyt tietysti laadittu edellisen menestymisen johdosta, joten arvanette miten tässä kuussa käy.

Se, että talossa seurataan tarkasti myyjien työpanosta, on  mielestäni hieno asia. Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta oikeasti, parempaa motivaattoria ainakin itse joudun hakemaan. Olen melko kilpailuhenkinen, joten mulla se toimii.

Pääluottamusmiehen kanssa on sähköpostitse oltu paljon yhteydessä. Harmittaa, että tuo ihminen on asemassaan kovin talovastainen.  Itse koetan luovia työntekijöiden ja työnantajan välillä sopuisasti. Kun oikeasti haluaisin olla siellä työnantajan puolella, on välillä harmittavaa luottamusmiehenä taistella työnantajaa vastaan. Siis ajatuksena näin, ei tässä vielä kummosia taisteluja ole tarvittu. Muutama epäkohta odottaa käsittelyä, mutta luulen, että niistä selvitään taisteluitta.

Illalla on taas talopalaveri. Paljon asiaa käsiteltävänä. Eli myöhään menee.

Mukavaa päivänjatkua. Täällä tuulee!